post@ateamservice.dk Ring: +45 41 41 21 24

Rengøringsservice

Hovedrengøring · Kontorrengøring · Håndværkerrengøring · Flytterengøring · Ad hoc rengøring · Vinduespolering


Siden 2005 har vi udført professionel og kvalitetsrengøring for virksomheder og private i hele Østjylland. Kundetilfredshed, fleksible løsninger og fornuftige priser er hvad vi tilbyder vores kunder.
Vi er altid omhyggelige når vi gør rent for vores kunder. Vi er erfarne og du kan være sikker på, at vi behandler dine eller virksomhedens ejendele med stor respekt og forsigtighed. Vi udfører:Professionel rengøring er en god investering

Rensning og polering af træ-, linoleum- & vinylgulv, trappevask, fliserens, rengøring af skraldecontainer, rensning af facadeskilte og anden forefaldende rengøring er vigtigt for den æsteti-ske fremtoning af enhver ejendom. Med en fast aftale om ejendomsservice kan vi løbende sørge for at jeres ejendom altid fremstår så pæn som muligt.
Har du en eller flere opgaver, som ikke står beskrevet ovenfor, så ring venligst til os og beskriv opgaven. Vi ser gerne på opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Vi har kontor i Århus og kører som udgangspunkt i hele Østjylland men vi kører længere hvis opgaven kræver det. Vi yder allerede service i Århus, Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Odder, Viborg, Horsens og Grenå.

Kontakt

Kontakt os og vi vil svare inden for 24 timer.